Prilog TV B92 o Konferenciji Filipa Kotlera u Beogradu

  • 24.07.2018.

Filip Kotler, stručnjak u oblasti marketinga i poslovnog upravljanja održao je u Beogradu predavanje za stručnjake marketinga iz Srbije i susednih zemalja. Na konferenciji pod nazivom "Kako se takmičiti i pobediti? Kriza je izazov" učesnici su dobili uvid u novija kretanja iz oblasti marketinga, kao i brojne primere i sugestije.

Filip Kotler je istaknuti profesor međunarodnog marketinga na Kelogovoj školi menadžmenta pri Univerzitetu Nortvestern. 

U istraživanju američkih poslovnih škola, koje je sproveo Biznis Vik, Kelog je šest godina zaredom proglašavana "najboljom poslovnom školom" i "najboljom poslovnom školom koja podučava marketing". Takođe, autor je brojnih knjiga i udžbenika iz oblasti marketinga i menadžmenta, a Upravljanje marketingom najčešće je korišćen udžbenik iz marketinga na diplomskim poslovnim školama širom sveta. Ovaj autor dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a svetsku slavu je pored ostalog stekao i kao vrstan edukator i predavač. 

Pored toga bio je savetnik na području marketinških strategija i planiranja, marketinške organizacije i međunarodnog marketinga u kompanijama kao što su IBM, General Electric, Bank of America, Ford, Michelin itd. 

Preporučujemo