Održana je još jedna mts Biznis radionica u novosadskom mts Biznis centru

U novosadskom mts Biznis centru, zajedno sa agencijom Homepage, 16. oktobra održana je još jedna mts Biznis radionica. Učesnici radionice su mogli da čuju mnogo zanimljivih informacija vezano za strategije digitalnog marketinga.

Da li ste znali da u Srbiji 72% stanovništva koristi internet, a čak 93% stanovništva ima mobilni telefon (ovo su zvanični statistički podaci). Takođe, 87% srpskog stanovništva pristupa internetu sa mobilnog telefona i njih 30 % poručuje proizvode upravo online . Društvene mreže, forumi i online komunikacije učinili su da potrošač i korisnik u realnom vremenu budu veliki izvor uticaja. Jasno je da potrošač današnjice ceni i posmatra Vaš biznis i biznise drugih upravo na osnovu onoga kako se na internetu predstavite. Današnji kupac pre kupovine provodi 70% vremena na internetu gde uveliko formira odluku koji proizvod /uslugu će kupiti. Baš zbog toga je jako važno napraviti dobre korake u strategiji digitalnog nastupa kao i potruditi se da se sagledaju kanali komunikacije koji najviše odgovaraju vašoj ciljnoj publici.

Zaključak je da je postao standard biti online, da se biznis promenio i da je tržište neograničeno, kupac se takođe promenio i moramo ga pratiti.

Marketing se menja u smeru većeg korišćenja tehnologije i nužnog praćenja trendova. Kada ste offline? Radionicu ponavljamo 25.10. u mts Biznis centru u Beogradu.

Nastavljamo sa radionicama o digitalnom marketingu i u novembru i posvetićemo ih temi Targetiranja ciljane publike Vašeg Biznisa na društvenim mrežama. Novembarske radionice organizujemo zajedno sa agencijom Ludus digital, 8.11. u Novom Sadu i 22.11. u Beogradu u mts Biznis centrima. Prijave se vrše putem mail-a mtsbiznishub@telekom.rs. Prisustvo je besplatno.

Preporučujemo