Nova investicija ICT Hub Venturesa odlazi u ShootSet, najavljen i novi investicioni ciklus

  • Izvor: StartIt
  • 04.09.2018.
  • 12:53
  • Startup

Nakon šest ulaganja i više od godinu dana postojanja, investicioni fond ICT Hub Venture obogatio je svoj portfolio još jednim startapom — ShootSetom.

ShootSet je platforma koja povezuje fotografe koji organizuju shooting sa modelima. Iza ove baze od nekoliko hiljada fotografa i modela još od 2016. godine stoje Mihajlo Petrov, direktor, Miloš Radovanović, dugogodišnji model i poznavalac modeling industrije, i Alen Ankajcan i Ivan Maloparac kao razvojni tim.

Ulaganjem u startap ovog četverca ICT Hub Venture namerava da im pomogne u daljem razvoju i širenju na međunarodno tržište. Konkretno, nakon proboja na balkansko tržište ShootSet će svoj fokus da usmeri na Los Anđeles, u čemu će im, osim novca, investitor pružiti i savetodavnu i mentorsku podršku, kao i vezu sa kontaktima koji otvaraju prilike za dalji rast.

Nova runda investicija

Ulaganjem u ShootSet ICT Hub Venture nije završio sa inevesticijama koje je planirao. Njihov fond vredan milion evra osnovan je sa namerom da u naredne dve godine ulože u 20 startapa u ranoj fazi razvoja. Prethodna dva ciklusa ostala su u znaku investicija u GiftsUwish, Publitio, Good Game Arena-u, Karate Do, BlockTalents i Analytica One.

Drugim rečima, fond je i dalje u potrazi za tehnološkim startapima u koje bi investirao, pa je otvorena nova runda investicija za koju će prijave trajati do 30. novembra.

Preporučujemo