Otvorene prijave za lokalno Slush takmičenje namenjeno startapima koji se bave održivim inovacijama

  • Izvor: StartIt
  • 30.08.2018.
  • 20:20
  • Startup

Fond za inovacionu delatnost i Ambasada Finske u Srbiji organizuju četvrto po redu lokalno Slush takmičenje namenjeno inovativnim kompanijama. Domaći startapi će imati priliku da predstave svoje ideje i proizvode na lokalnom Slush takmičenju, koje će biti održano u Beogradu, 26. septembra u Naučno-tehnološkom parku ‚‚Beograd”.

Nagrada za najbolje startape je učešće u programu ‚‚Impact Accelareator” i odlazak na Slush konferenciju, koja će biti održana u Helsinkiju od 27. novembra do 6. decembra.

Na lokalnom takmičenju startapi će predstaviti svoje ideje u oblasti održivih inovacija, a samo takmičenje je namenjeno kompanijama koje razvijaju originalna i održiva rešenja za goruća pitanja i: koje nemaju sektorska i geografska ograničenja, imaju iskustvo i potencijal za rast, imaju veštine i želju da postignu uspeh, i poslovnu ideju koja je privukla interesovanje.

Jedan od uslova za učešće na takmičenju je i da su rešenja na kojima stapi rade i dalje u ranoj fazi razvoja, kao i da je prototip u radnoj fazi.

Svi zainteresovani startapi i kompanije mogu se za učešće na lokalnom Slush takmičenju prijaviti ovde, a rok za prijavu je 24. septembar.

Preporučujemo