CEE Fintech Challenge — regionalno takmičenje fintech startapa koji traže investitore ili korporativne partnere

  • Izvor: StartIt
  • 29.08.2018.
  • 08:11
  • Startup

Prvo online fintech takmičenje u regionu ‚‚CEE Fintech Challenge” pokrenuo je ovog leta Vestbee, online platforma koja povezuje globalne poslovne anđele, VC fondove i korporacije sa startapima i scaleupima iz Centralne i Istočne Evrope, u saradnji sa CEE Business Angels Network.

CEE Fintech Challenge predstavlja takmičenje u prezentovanju ideja i svog poslovanja za regionalne startape sa ciljem da poboljšaju svoje mogućnosti finansiranja i stupe u kontakt sa globalnim VC fondovima, poslovnim anđelima i kompanijama.

Ovo takmičenje je namenjeno svim startapima iz Centralne i Istočne Evrope koji traže investitore, korporativne partnere ili planiraju prikupljanje sredstava u bliskoj budućnosti u sledećim oblastima: FinTech, InsurTech, RegTech, Blockchain, Bezbednost i rizici, Big Data & Analytics, Business i ICT, Products i Services.

Pobednici će dobiti priliku da svoje ideje predstave širokom krugu globalnih investitora, kompanija i medijskih partnera, zatim podršku za razvoj poslovanja od mentora (između ostalih iz Silicijumske doline) i besplatnih ulaznica za mnoge regionalne događaje.

Više informacija o CEE Fintech Challenge takmičenju dostupno je na sajtu nadmetanja.

Prijava

Prijava za ovo takmičenje otvorena je do 31. avgusta, a svi zainteresovani startapi i scaleupi za učešće se mogu prijaviti ovde.

Preporučujemo