NTP Beograd pokreće tromesečnu obuku za startapove

  • Izvor: eKapija / NTP
  • 28.08.2018.
  • 09:40
  • Startup

Naučno-tehnološki park Beograd pokrenuo je pilot akcelerator program - Let’s accelerate! - tromesečni intenzivni program podrške razvoju startap timova.

Kako navode iz NTP Beograd, program obuke namenjen je timovima sa inovativnom tehnološkom idejom, radi sticanja znanja i veština vezanih za razvoj poslovnog modela baziranim na lean metodologiji. Nakon završene obuke timovi će imati kreirane poslovne modele, kao i testirane hipoteze problema/rešenja.

Cilj programa je da pomogne startap timovima da razviju i validiraju svoje biznis modele u ranoj fazi razvoja i pripreme se za investicione fondove. Na završetku programa se očekuje da startapi imaju svoje prve prototipove, kao i da su dobili feeback od potencijalnih korisnika/kupaca.

Na program se mogu prijaviti startap timovi i novoosnovane startap kompanije u ranoj fazi razvoja high-tech inovativne ideje, kojima je potrebna podrška u daljem razvoju svojih poslovnih modela.

Iz NTP Beograd navode da se na konkurs mogu prijaviti timovi sa najmanje dva osnivača, a kao ostale uslove navode spremnost na saradnju, posvećenost i ozbiljan pristup programu i ideju za razvoj novog tehnološkog proizvoda/usluge sa potencijalom brzog rasta.

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDE, a rok za prijave je 15. septembar.

Učešće u programu je besplatno.

Preporučujemo