Modni brendovi Mohito, House i Cropp uskoro u Srbiji

Poznati poljski modni brendovi – Mohito, Cropp i House do kraja godine otvoriće svoje prve radnje u Srbiji. Kako su za portal TiMP saopštili predstavnici kompanije LPP, koja stoji iza ovih modnih marki, na jesen će sve njihove brendove moći da pronađu i kupci u Srbiji. Podsećamo, njihovi brendovi Reserved i Sinsay već su prisutni u našoj zemlji a uskoro ćemo imati priliku da se upoznamo i sa njihovim ostalim markama.

Žene će se obradovati Mohito prodavnici u kojoj će pored odeće moći da pronađu i modne dodatke. Ono što odlikuje njihove kolekcije su udobni i elegantni komadi kreirani kako za poslovne sastanke tako i za neformalne prilike.

Do kraja 2018. godine biće otvorene Mohito prodavnice u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici koja će se prostirati na oko 500 m2 i u tržnom centru Promenada Novi Sad.

U garderobere pripadnika mlađe, urbane populacije useliće se odeća brenda Cropp. Njihovi odevni predmeti, na koje veliki uticaj ima pop kultura – muzika, grafiti i urbani sportovi, namenjeni su momcima i devojkama koji neguju svoj individualan stil.

Još jedan poljski brend namenjen mladima koji prate najnovije modne trendove je House. U ovoj radnji svi mladi, ali i oni koji se tako osećaju, moći će da pazare odeću, obuću i modne dodatke.

Sve ove prodavnice biće smeštene u tržnom centru Promenada Novi Sad koji će prve posetioce dočekati već na jesen, piše portal TiMP.

Preporučujemo