Kako nove tehnologije pomažu izvoznicima iz Srbije da pronađu strateške partnere u svetu

  • Izvor: iLearn.rs
  • 09.09.2018.
  • 06:29
  • Biznis

Vi ste izvoznik, bilo proizvoda ili usluga i poslujete sa sedištem u Srbiji?

Jeste? Odlično.

E sad, zamislite da tamo negde, u belom svetu, postoji premium kompanija koja je zainteresovana za vaš proizvod ili uslugu, i to samo u par klikova od vas, kompanija koja ima minimalni godišnji promet u iznosu od 2,5 miliona eur i koja je spremna da u saradnju sa vama investira minimum milion eur.

Da li znate da postoji online platforma na kojoj se nalazi takvih 15.000 kompanija širom sveta, koje traže isto što i vi, pouzdanog poslovnog partnera na duži period?

Jedna ideja koja je nastala pre 7 godina se pretvorila u Fintech startup, koji sada vredi više od 150 mil eur.

Kompanija Opportunity Network, sa kancelarijama u Barseloni, New York-u i Londonu, kao i sa svojim partnerima je zastupljena u preko 120 zemalja sveta.

Platforma je veoma jednostavna za korišćenje, gde kroz filtere (država, vrednost posla, vrsta proizvoda) vrlo lako dolazite do potencijalnih kupaca širom sveta. Ono sto je možda najbitnije je da je minimalna vrednost očekivanog posla sa potencijalnim kupcem u iznosu od 1 mil eur, i to je ono sto izdvaja Opportunity Network platformu kao lidera u ovoj oblasti.

Finansijske institucije i banke su prepoznale značaj i uticaj Opportunity Network-a, pa su tako Banca Intesa, Efg banka, Ruska Alpha banka, Abn Amro, UBS strateški partneri platforme već dugi niz godina.

Zanima vas povezivanje sa takvim kompanijama?

Za više informacija kontaktirajte Miloša Arambašića, Regionalnog Retail Managera Opportunity Networka.

Preporučujemo